top of page

AKTIIVITUOLI auttaa ylös ja hellii kehoasiAinutlaatuisen, ylösnousua avustavan mekanisminsa avulla se säästää niveliä, vahvistaa alaraajojen lihaksia sekä parantaa tasapainoa. Ristiselän tuen, joustavan selkänojan ja säädettävän niskatuen ansiosta tuolissa on myös erittäin mukava istua. Ergonominen tuoli ennaltaehkäisee liikkumattomuudesta johtuvia sairauksia, tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja antaa lisää aktiivisia vuosia kotona.


Käyttäjänsä mittojen mukaan valmistettu Aktiivituoli ohjaa nousemaan oikein, niveliä virheellisesti rasittamatta ja kivutta ylös. Tuolin avulla voi myös jumpata ylösnousuun tarvittavia lihaksia ja tasapainoa, jota tarvitaan arjessa selviytymiseen.


Fysioterapeuttien suosittelema ja Valvirassa rekisteröity lääkinnällinen laite ja patentoitu suomalainen keksintö, joka helpottaa myös hoitohenkilökunnan ja omaishoitajien työtä.


“Nivelrikon takia nousu sattui polviin ja selkään. Armilla nousu on lähes kivutonta ja jumppaan sillä nyt päivittäin.” - Katso lisää käyttäjäkokemuksia ja videoita Armin nettisivuilta!


Tapio Anttilan muotoileman Armin saa neljällä jalalla tai pyörivällä laippajalalla, halutulla materiaalilla ja väreillä.


Armin idean isän, fysioterapeutti Jorma Eerolan mukaan sen toiminta selviää parhaiten kokeilemalla itse.


Onko nousu vaikeaa? Vaivaako polvet, lonkka tai selkä? Haluatko asua omassa kodissa pidempään?

Hanki kotiin tuoli, joka edistää käyttäjänsä liikkuvuutta ja toimintakykyä!


Tilaa, kysy lisää tai pyydä

MAKSUTON KOTIESITTELY:

armi-aktiivituoli.fi

tai soita 050 366 1832bottom of page