top of page

Alpa tähtää laatuneuleen synonyymiksi - Avaa kivijalkaliikkeen Helsingin ydinkeskustaanSuomalainen Alpa on alun perin Jyväskylästä ponnistanut neulemerkki, joka käyttää tuotteissaan harvinaisempaa materiaalia: 100 % alpakan villaa.


Andien vuoristossa kotimaisten porojemme tapaan puolivillinä laiduntavan alpakan villa on lampaanvillaa pehmeämpää, kestävämpää ja lämpimämpää. Sen kuitu tunnetaan pituudestaan ja poikkeuksellisen hyvästä nyppyyntymiskestostaan.


Kahden kuukauden käyttötakuu


Euroopassa neuleensa valmistava Alpa painottaa kaikessa tekemisessään laatua ja kestävyyttä. Jotta tuotteista tulee mahdollisimman kestäviä, ne neulotaan napakasti – materiaalia säästämättä. Laadukas tuote pehmeneekin parhailleen vasta lyhyen käytön myötä.


Rohkaistakseen asiakkaita, Alpa tarjoaa syksyn kampanjassaan asiakkaille mahdollisuuden käyttää tuotteita vapaasti 60 päivän ajan.


”Moni asiakas on kysynyt, että kuinka uskallatte tehdä tällaista. Olemme sanoneet, että luotamme kyllä siihen, että ihastut neuleeseen niin, ettet malta siitä luopua”, Alpan markkinointijohtaja Lauri Hilliaho toteaa.Mahdollisesti palautuvat neuleet eivät ole ongelma, sillä Alpalla on oma huolto- ja korjauspalvelu, jonka kautta tuotteet myydään huollettuina ja pestyinä uusille asiakkaille käytettyjen tuotteiden osastolla.


”Jo viisi vuotta sitten teimme asiakkaillemme lupauksen, että ostamme kaikki käytetyt Alpa-neuleet takaisin ja myymme ne edelleen. Käytetyt Alpa-tuotteet viedään käsistä, ehkä se kertoo jotain laadustamme”, Alpan perustaja Heikki Timlin painottaa.


Uusi kivijalkamyymälä Helsinkiin syyskuussa


Moni vaateyritys on luopumassa kivijaloistaan, mutta Alpa toimii päinvastoin. Alpakkaneuleisiin pääsee syyskuun lopussa tutustumaan myös Aleksanterinkadulle avautuvasta Helsingin myymälästä.


”Monet eivät neuleostoksissaan halua tinkiä laadusta ja hinta-laatusuhteemme on laatuneuleiden kategoriassa erittäin hyvä. Asiakkaamme ovat jo vuosia toivoneet Alpan tuotteille ostomahdollisuutta pk-seudulle ja näemme, että nyt aika on kypsä. Kyllähän tämä materiaali täytyy kokea ihan livenä”, Hilliaho toteaa.


Alpan syyskampanja on voimassa 4.9. asti. Tarjousetujen lisäksi tilattuja tuotteita saa koekäyttää vapaasti 60 päivää täydellä rahat takaisin -takuulla.


www.alpa.fi

bottom of page