top of page

AVAIMET, jotka eivät koskaan hukuBitwards muuttaa puhelimesi avaimeksi, joka toimii minkä tahansa älylukon kanssa. Bitwardsin mobiiliavaus-palvelu tarjoaa asiakkailleen sujuvaa kulkemista ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia.


ÄLYPUHELIMEEN tallennettu virtuaalikopio pankkikortista on jo monelle arkipäivää. Entä jos voisit säilyttää myös avaimiasi puhelimessasi?


Bitwardsin palvelun avulla minkä tahansa kiinteistön avain- ja kulunhallinta voidaan turvallisesti muuttaa digitaaliseksi. Bitwardsin avoin alusta kytkee eri älylukkojen valmistajien tuotteet yhdeksi kulunvalvontajärjestelmäksi; kaikki tarvitsemasi avaimet voidaan koota yhteen avainrenkaaseen, lukkojen merkeistä riippumatta.


Nopeampi, turvallisempi ja edullisempi kulunhallinta


Bitwardsin palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, sillä se ei edellytä samankaltaisia asennustyötä kuin perinteiset kulunhallintajärjestelmät.


“Erotumme muista ratkaisuista myös siten, että Bitwardsin palvelulla digitalisoidun avaimen käyttö ei vaadi internetyhteyttä. Mobiilimaksamista muistuttava toimintaperiaate on erittäin luotettava ja nopea”, Bitwardsin toimitusjohtaja Eljas Saastamoinen sanoo.


Resurssien turvallisuuden kannalta hyödyt ovat selkeitä. Digitaaliset avaimet ovat reaaliaikaisesti hallittavissa, ja jokaisesta käyttötapahtumasta jää jälki. Digitaalisella avaimella voidaan hallinnoida myös esimerkiksi työkoneiden ja -laitteiden käyttöoikeuksia – potentiaalisia käyttökohteita on lähes rajattomasti.


Valmiina käyttöön


Saastamoinen painottaa, ettei Bitwardsin palvelussa ole kyse tulevaisuuden konseptista, vaan käyttövalmiista palvelusta. Digitaaliset avaimet ovatkin jo korvanneet fyysiset avaimet esimerkiksi Helsingin yliopiston kasvatustieteiden laitoksella.


Bitwardsin alustaa käyttää tällä hetkellä noin 20 lukkovalmistajaa, ja se on käytössä sekä Suomessa että ulkomailla.


Bitwards tarjoaa:

  • Lukkovalmistajille ilmaisen ja avoimen teknologian, joka integroituu älylukkoihin helposti ja kustannustehokkaasti

  • Yritysasiakkaille käyttövalmiin kulunvalvontaohjelmiston omien lukkojen hallintaan

  • Mobiilisovelluksen avainten käyttöön. Sovellukseen kirjaudutaan laiteriippumattomilla käyttäjätunnuksilla. Käyttäjät tarvitsevat vain yhden tunnuksen

  • Helpon ohjelmistorajapinnan, jolla kulunvalvonta voidaan kytkeä osaksi asiakkaan omaa palvelua

www.bitwards.fi

bottom of page