top of page

Decens pitää tiedon kotimaisessa konesalissa


Markku Aaltonen johtaa Decens Oy:n jatkuvien palvelujen toimintoja. ”Meiltä saa palveluympäristöt tarvittaessa avaimet käteen-periaatteella.

IT-palveluita tarjoavan Decensin kapasiteettipalvelussa asiakkaiden data pysyy Suomen rajojen sisällä. Yhteydenpito palvelussa on henkilökohtaista.


Konesali on tila, jossa operaattorilla on dataa käsitteleviä palvelintietokoneita yhdelle tai useammalle asiakkaalle. Yleiskielessä puhutaan pilveen tallentamisesta. Usein ostamalla pilvikapasiteettia konesali sijaitsee määrittelemättömässä paikassa ulkomailla ja häiriötilanteessa yhteyden saanti palveluntuottajaan on vaikeaa ja sitä rajoittaa kellonaika sekä vieraan kielen käyttö.


"Nykyisessä maailmanpoliittisessa tilanteessa on hyvä huomioida palvelun varmuus ja datan sijainti valitsemalla paikallinen tuottaja. Konesalimme sijaitsevat Tampereella ja Espoossa", kertoo kotimaisen Decens Oy:n jatkuvien palvelujen toimintoja johtava Markku Aaltonen ja jatkaa:


"Decens kapasiteettipalvelu on käytettävissä 24/7 kiinteään hintaan. Pystymme auttamaan asiakasta hänen omalla äidinkielellään nopeasti."


Aaltonen suosittelee palvelua kaikille, jotka haluavat säilyttää yrityksensä datan tietoturvallisessa ympäristössä vaivattomasti.


"Meillä ei tarvitse tietää mitään. Ota meihin yhteyttä, me hoidamme loput."


Lisätiedot: www.decens.fi

bottom of page