top of page

Hyvinvointia Varalassa


Varalan hyvinvointipalvelut koostuvat virkistävistä, liikunnallisista lomista sekä moniammatillisista hyvinvointivalmennuksista.


Vuosia suosituimpia vapaa-ajan kursseja Varalassa ovat olleet HyväOlo- ja Jooga Cocktail -viikonloput. Kursseille voi tulla viettämään monipuolista viikonloppua yksin, kumppanin tai ystävien kanssa.


”Pysähtyminen oman itsensä äärelle on kultaa. Oman hyvinvoinnin kannalta on tärkeää harjoitella pysähtymistä ja arjen velvoitteista irti päästämistä”, kertoo Varalan Hyvinvointipalvelupäällikkö Minni Suni.


Varalasta löydät myös sopivat kokonaisvaltaiset hyvinvointivalmennukset, ravitsemusterapiaa ja lääkärijohtoisen painonhallintaohjelman. Haluamme auttaa asiakasta kokonaisvaltaisesti, jolloin hän saa personal trainerin lisäksi tukea palautumiseen, ravitsemukseen ja mielen hyvinvointiin usealta ammattilaiselta.


Varalassa järjestetään paljon myös polttareihin sopivia aktiviteetteja. Voitte valita ohjelmaanne liikunnallisia vaihtoehtoja tai nauttia enemmän rentouttavista hetkistä. Jos haluatte järjestää polttarit kokonaan yhdessä paikassa, toimii Varalan suosittu Kaverikimppaviikonloppu mukavana vaihtoehtona. www.varala.fi

bottom of page