top of page

Ikkuna- ja ovivalinnoilla kaunis ja toimiva kotiToimivassa kodissa on mukava asua ja arki on sujuvaa. Monelle saattaakin tulla yllätyksenä, että ikkunoilla ja ovilla voidaan vaikuttaa monin eri tavoin kodin viihtyvyyteen. Kotimaisten Pihla-ikkunoiden ja -ovien ominaisuuksien ja monipuolisten lisävarusteiden avulla voi toimivan kodin varmistaa vuosikymmeniksi. Ikkunoiden tyyli ja niiden kautta sisään tuoma luonnonvalo on iso osa kodin sisustusta ja tilojen suunnittelua. Oikeilla ikkuna- ja ovivalinnoilla voidaan vaikuttaa valon ja sisustuksen lisäksi myös muun muassa kodin energiatehokkuuteen, mobiilikuuluvuuteen, turvallisuuteen ja sisäilmaan.


Toimiva koti on energiatehokas


Kodin energiatehokkuuden näkökulmasta ikkunat ja ovet ovat erittäin merkittävässä roolissa. Energiatehokkaat ikkunat pienentävät myös asumisen hiilijalanjälkeä merkittävästi, sillä parhaimmillaan energiatehokkailla ikkunoilla voidaan vähentää lämmitysenergian päästöjä jopa 25 prosentilla. Energiatehokkaat ikkunat ja ovet lisäävät myös asumismukavuutta, sillä ikkunoiden ja ovien edessä voi tällöin oleskella ilman huolta vedosta tai vilusta.


Toimivassa kodissa on hyvä sisäilma


Sisäilman laadulla on suuri merkitys sekä ihmisten terveyteen että asumismukavuuteen. Terve ja puhdas sisäilma voidaan taata myös ikkunavalinnoilla ilman kallista ilmanvaihtoremonttia tai seinäventtiileitä. Pihlan KLIK-raitisilmaventtiilillä mahdollistetaan toimiva ja sujuva ilmanvaihto, Siitepölyverkko taas mahdollistaa terveellisen tuulettamisen ilman huolta allergiaoireista ja Auringonsuojalasi varmistaa oikean lämpötilan sisätiloissa, vaikka lasipinnat olisivat suuret ja suuntautuneet etelään.


Toimiva koti on turvallinen


Pihlan tuotteilla voit minimoida kodin riskit, sillä uudet ikkunat ja ovet ovat monella tapaa turvallisempia kuin vanhat ja kuluneet. Lisäksi tuotteisiimme on saatavilla monipuolisesti ominaisuuksia ja lisävarusteita, joilla turvallisuutta ja käyttömukavuutta voidaan lisätä entisestään. Pihlan ulko-oviin on saatavilla älylukitus, jolla voidaan mahdollistaa avaimeton kulkeminen kotiin myös perheen pienimmille. Sälekaihtimien integroitu mekaniikka huomioi sen, etteivät niin lemmikit kuin lapsetkaan sotkeudu sälekaihtimien naruihin.


Toimivassa kodissa on yhteydet kunnossa


Kasvavan datan määrä, teknologian kehitys sekä tiivis ja energiatehokas rakentaminen aiheuttavat haasteen toimivan mobiiliyhteyden takaamiseksi osana jokapäiväistä arkea. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kännykkä ei kuulu kunnolla ja mobiilinetti tökkii. Ongelmaan on onneksi kehitetty ratkaisu, sillä Pihla Antennilasi varmistaa toimivat yhteydet kodin energiatehokkuudesta tinkimättä.


Antennilasi on hiuksenhieno, ikkunan selektiivipintaan laserilla työstetty antennikuvio, joka helpottaa mobiilisignaalien kulkua signaalia vaimentavien seinärakenteiden läpi. Antennilasi siirtää tehokkaasti operaattoreiden mobiilikentän sisäpuolelle, ja parantaa oleellisesti mobiilikuuluvuutta verrattuna tilanteeseen, jossa antennia ei ole.


www.pihla.fi | 0800 550 880

bottom of page