top of page

INVESTOINTI TURVALLISUUTEEN on panostus yrityksen tulevaisuuteenSuomalaisen turvatekniikkaosaamisen kentällä 4Safe erottuu muista tekoälyä hyödyntävällä tuotepaletilla. Tekoälyn tuottama tieto voi tehostaa turvallisuuden lisäksi myös liiketoimintaa.


YRITYSTEN turvatekniikkalaitteistoissa piilee valtavasti potentiaalia. Tekoälyn, sovellusintegraatioiden sekä nykyaikaisten hybridipilviratkaisujen avulla kiinteistöt voidaan pitää turvassa aiempaa kustannustehokkaammin, ja valvontakameroiden videokuvaa voidaan hyödyntää monipuolisemmin.


“Kun puhutaan aluevalvonnasta ja kiinteistöjen suojaamisesta, videokuvan hyödyntämisessä on paljon käyttämätöntä potentiaalia. Videokuva tarjoaa eväitä liiketoiminnan kehittämiseen ja tehostamiseen, ja siten on myös investointi yrityksen tulevaisuuteen”, 4Safen toimitusjohtaja Antti Karjalainen sanoo.


Yrityksen taustajärjestelmään integroitua kameravalvontajärjestelmää voidaan käyttää yrityksen liiketoiminnan tehostamiseen. Käyttöesimerkkejä löytyy muun muassa vaateketjuista, joissa voidaan analysoida esimerkiksi kävijämääriä ja myyntiä, sekä torjua hävikkiä ja ohimyyntiä kassajärjestelmän ja kameravalvontajärjestelmän integraatiolla. Vastaavanlaisia käyttöesimerkkejä löytyy myös logistiikan ja valmistavan teollisuuden puolelta.


Tekoäly palveluksessasi


Tekoälyn voi valjastaa seuraamaan valvontakameroiden syötettä, poistaen tarpeen valvontakeskuksessa istuvalle vartijalle. Tekoäly voi tarvittaessa esimerkiksi hälyttää vartijan paikalle havaitessaan tunkeutumisyrityksen. Vaihtoehtoisesti asiattomasti alueelle saapuvaa henkilöä voidaan automaattisesti varoittaa valoja tai ääntä hyödyntämällä.


“Tekoäly on valvoja, joka ei koskaan väsy. Tekoäly voi prosessoida erittäin suuren määrän videokamerakuvaa vartijaan verrattuna, ja hyödyntämällä nykyaikaisia tietoliikenneverkkoja, kuten kuitu- tai 5G-verkkoja, pystytään tuottamaan erittäin nopea vasteaika kamerahavainnosta toimintaan”, 4Safen teknologiajohtaja ja osakas Kai Mäntylä sanoo.


4Safen kautta saat yrityksesi liiketoiminnan tueksi kustannustehokkaat ja helppokäyttöiset hybridipilvipalveluratkaisut.


4Safe Oy on vuonna 1995 perustettu asiantuntijatalo, joka valmistaa, soveltaa ja integroi kokonaisvaltaisia ratkaisuja räätälöidysti yritysten ja julkishallinnon sekä teollisuuden erilaisiin tarpeisiin.


4safe.fi

bottom of page