top of page

KANSAINVÄLISTEN KULJETUSTEN RATKAISEVA TEKIJÄ ON EDELLEEN IHMINEN


Suomalaisen teollisuuden menestys ja ulkomaankaupan toimivuus rakennetaan myös toimivilla kuljetuksilla. Kokenut kansainvälinen kuljetuskumppani on avainasemassa, kun halutaan menestyä ulkomaankaupassa.


Tuonti- ja vientiyritysten kuljetuskumppanin valinta on yksi ratkaisevia tekijöitä ulkomaankaupan onnistumisen kannalta. FREJA Transport & Logisticsin vahva operatiivinen osaaminen tuonnin ja viennin kuljetuksissa turvaa bisneksen toiminnan poikkeusaikana.


”Meillä on töissä alan parhaat ihmiset ja haluamme myös kasvattaa alalle yhtä laajan osaamisen asiatuntijoita. Ammattitaitoinen huolitsija osaa reitittää kuljetukset parhaalla mahdollisella tavalla ja ennakoida mahdollisia haasteita reitin varrella”, FREJA Transport & Logistics Oy:n toimitusjohtaja Matti Urmas sanoo.


Monipuolisten kuljetusratkaisujen lisäksi FREJAn toiminnan kulmakivi on henkilökohtainen asiakaspalvelu. FREJA kuljettaa maantiekuljetusten lisäksi meri- ja lentorahtia, myös haastavat projektikuljetukset ovat osa portfoliota. Kaikissa kansainvälisissä kuljetuksissa reagointinopeus, ennakointi ja reitittäminen ovat tehokkaiden ja onnistuneiden kuljetusten edellytys.


”Huolitsijat ja liikenteenhoitajat ovat pitkäaikaisten alihankkijakumppaneidemme lisäksi toimintamme kulmakivi. Joka päivä tulee tilanteita, joihin pitää reagoida ja asioita, jotka pitää ratkaista.”


Urmaksen mukaan teknologiat virtaviivaistavat toimintoja ja nostavat tehokkuutta, mutta edelleen tarvitaan ihmisiä tekemään monia asioita siinä välissä, kun tavara kuljetetaan lähtöpisteestä määränpäähän.


Moderni, monipuolinen ja innovatiivinen kuljetuskalusto

FREJA on kuljetustarjoamaltaan ja kapasiteetiltaan suuri toimija kansainvälisissä kuljetuksissa, mutta yrityskulttuuriltaan FREJA on läheinen ja ketterä palveluyritys. Moderni ja innovatiivinen kalusto yhdistettynä koko Euroopan kattavaan partneriverkostoon tekee kuljettamisesta kustannustehokasta ja reagoinnista nopeaa.


”Kuljetuskapasiteettimme on yli 850 traileria ja yli 80 lämpösäädeltyä traileria thermokuljetuksiin ja ADR-kuljetuksiin”


Frejalaiset tuntevat teollisuuden koneiden sekä tavara- ja tuotantohyödykkeiden kuljetusmaailman.


Toimialakohtaisen osaamisen lisäksi FREJAn osaaminen on levittäytynyt laajalle myös maantieteellisesti. FREJAn omat toimipisteet sijaitsevat Suomen lisäksi Skandinaviassa, Puolassa, Hollannissa ja Kiinassa. Laaja globaali partneriverkosto takaa kuljetusten toimivuuden ympäri maailman.


”Kaikki on kuljetettavissa, kuten sloganimme kuuluu You have the cargo, we have the solution”, Urmas summaa.


FREJA Transport & Logistics Oy:n toimitusjohtaja Matti Urmaksen mukaan FREJAn toiminnan kulmakivenä on osaamisen lisäksi asiakaspalvelu ja hyvä yhteistyö asiakkaiden kanssa.

KANSAINVÄLINEN KULJETUSKUMPPANI Meri- ja lentorahti Projektikuljetukset vaativiin kuljetuksiin


Maantiekuljetukset

  • Yli 850 pressutraileria ja yli 80 traileria lämpötilasäädeltyihin kuljetuksiin

  • Kappaletavara

  • Täys- ja osakuormat


Turku (pääkonttori), Kruunupyy, Vaasa, Vantaa, Linnankatu 90 D, FI-20100 Turku |


Sosiaalisen median kanavissa @frejafinland


http://www.freja.com/fi


bottom of page