top of page

Kansainvälisen suurteollisuuden kärjessäGlobaalisti tunnustettua maailmanmestaritason moniosaamista haastavista teollisuusprojekteista.


Käännä katseesi pohjoiseen, kun tarvitset luotettavat kumppanit kasvattamaan liiketoimintaasi. Teollisuudella ja siihen liittyvällä osaamisella on Torniossa pitkät ja vahvat perinteet. Tehokkaat ja vastuulliset teollisuuden ammattilaisemme löytävät ratkaisut isoihinkin projekteihin ja haasteisiin. Tutustu alueemme osaamiseen ja tekijöihin.


Torniossa teollisuus on ollut merkittävässä roolissa jo 1960-luvulta lähtien, kun Outokummun Tornion tehtaiden toiminta ja kasvutarina käynnistyi. Samoihin aikoihin alkoi kehittymään alueen teollisuuden palveluliiketoiminnan osaaminen, joka on vuosien aikana hioutunut aina kansainväliselle huipulle asti. Torniolaista taitoa nähdään niin kotimaassa kuin maailmallakin; Konepajamme toimittavat tuotteita ja osaamista Suomeen, Pohjoismaihin ja jopa valtameren taakse. Kun hinta-laatusuhde on tärkeä, voit luottaa torniolaiseen osaamiseen.


Laatua vastuullisuudesta ja turvallisuudesta tinkimättä


Suuria ponnistuksia on nähty ja nähdään tulevaisuudessakin. Torniosta ovat lähtöisin Kemin Metsä Fibren uuden biotuotetehtaan putkisillat, kokonaisuudessaan 4500 tonnia eli noin neljä kilometriä. Alueemme isoimmat pintakäsittelylinjat nielevät kymmenien metrien pituisia teräsrakenteita, ja maalauksen laatu täyttää tiukimmat standardit. Massiivisten kuljetinratkaisujen ja isojen painelaitteiden rakentaminen sujuu meillä Torniossa vaivattomasti pitkän kokemuksen ja vahvan ammattitaidon ansiosta.


Massiivisten teräsrakenteiden pintakäsittelyn laatu täyttää korkeimmatkin vaatimukset.


Tornio tunnetaan teollisuuspalvelujen piilaaksona – täältä löydät kaiken tarvittavan. Alueemme yritysten osaaminen kattaa palvelukokonaisuuden aina suunnittelusta ja valmistuksesta asennukseen ja huoltoon. Tiedät saavasi kestävää laatua turvallisesti ja vastuullisesti tuotettuna.


"Torniolaiset teollisuuden osaajat ovat vuosikymmenten aikana luoneet kansainvälisestikin arvostettua osaamista, jolla pystytään hallitsemaan isojakin kokonaisuuksia pysyen aikataulussa ja budjetissa. Kun kaikki osaaminen löytyy kotikentältä ja tutuista käsistä, niin toimitusketjut ovat luotettavia alusta loppuun. Missä sie tarttet rohki hyän kumppanin, niin täältä löytyy sulle semmoset”, lupaa Business Tornion toimitusjohtaja Marko Alamartimo.

  • Vuosikymmenten kokemus

  • Vastuullinen, sujuva ja luotettava toimitusketju

  • Tuhansien tonnien kapasiteetti

  • Saumaton projektinhallinta: Valmistus, logistiikka, nostot, asennus ja huolto Ž

  • Laatua, joka täyttää tiukimmatkin vaatimukset

Business Tornio on mukana Alihankinta 2023 -messuilla yhdessä kansainvälisesti operoivien avainpelaajien Kavametin, Corrotechin ja Tornion KaMa-Palvelujen kanssa osastolla C647.


Tervetuloa vierailemaan messuosastollamme ja tutustumaan alueemme toimijoihin! www.businesstornio.fi/terasta-ja-rakentamista-torniossa/bottom of page