top of page

Kansallismaiseman lumoa ja hemmotteluhetkiä Kolilla


Kolin kansallispuisto on upea kohde, joka tarjoaa tekemistä ja upeita näkymiä kaikkina vuodenaikoina. Kansallismaiseman lumo hemmottelee sielua ja monenlaiset aktiviteetit kehoa. Nautinnolliset hetket maiseman äärellä, hotellispan lämpimissä vesissä ja luonnossa liikkuen jäävät mieliin ikuisesti.


Näköalahotelli Break Sokos Hotel Koli sijaitsee kuvankauniissa kansallispuistossa, aivan Kolin huippujen tuntumassa. Hotellilta avautuu ikimuistoinen näkymä vaarojen yli Pieliselle. Taivas on käsinkosketeltavan lähellä ja talvisin tykkylumeen peittyneet puut kuin sadusta. Täällä rentoudut vain maisemaa katselemalla.


Energisoivaa puuhaa


Missä muualla voit laittaa jo aamulla monot jalkaasi ja lähteä suoraan hotellin ovelta rinteeseen? Tai solmia vaelluskenkien nauhat ja lähteä retkipoluille pihasta? Hotelli Kolin sijainti pienen kävelymatkan päässä huipuilta ja hiihtokeskuksen äärellä on ihanteellinen.


Illalla on ihana pulahtaa Koli Relax Span hemmotteleviin altaisiin ja ihailla näkymiä vaikka ulkoaltaista käsin. Spassa kuljet omaa saunapolkuasi altaista, elämyssuihkuista ja saunoista nauttien. Lisähemmottelua löydät hotellin oman kauneushoitolan menulta.


Ihanan loman kruunaa illallinen hotellin maisemaravintolassa, Pieliselle laskeutuvaa aurinkoa ihaillen. Kuuletko jo Kolin kutsun? Tervetuloa nykykarjalaisen luksuksen äärelle!


BREAK SOKOS HOTEL KOLI Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli www.sokoshotels.fi

bottom of page