top of page

Kotimaiset Oscar koiran- ja kissanruoat tarjoavat täysipainoista ravintoa kuivaruoasta raakaruokiin


Kesäherkut kotiin ja matkalle! Kotimaiset Oscar tuotteet sopivat päivittäiseen käyttöön ravinnoksi, välipalaksi ja hemmotteluhetkiin.


Ruokinta vaikuttaa suuresti lemmikin hyvinvointiin. Tämän tietää myös Kuopiolainen Eläinruokatehdas Lemmikki Oy, joka on valmistanut korkealaatuisia koirien- ja kissojen ruokia 80-luvulta lähtien.


Koirat ja kissat ovat luonnostaan lihansyöjiä, ja niillä on sen mukaiset hampaat ja ruoansulatusjärjestelmä. Niiden elimistö on sopeutunut käyttämään tehokkaasti eläinperäisten raaka-aineiden rasvaa ja proteiinia ravinnokseen. Terveellinen lemmikin ravinto sisältää myös elimistölle tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita eläinlajille oikeassa suhteessa. Kuopiossa vuonna 1986 perustettu Lemmikki Oy valmistaa yli kolmen vuosikymmenen kokemuksella puhtaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä ruokaa koirille ja kissoille niiden lajinomaiset tarpeet huomioiden. Oscar tuotteiden reseptit suunnitellaan paikallisesti ja tuotekehityksessä huomioidaan myös kotimaisuuden lisäksi valmistusmenetelmät, jotta raaka-aineiden luonnolliset ravintoarvot ja aito maku saadaan säilytettyä mahdollisimman hyvin.


Suomalaisesta lihasta valmistetut Oscar raakapakasteet kätevässä pullamuodossa.


”Vahvuuksiamme ovat parhaat mahdolliset raaka-aineet, henkilöstön korkea osaaminen ja kehityksen huippua edustava tuotantoteknologia. Osoituksena korkeasta laadustamme olemme saaneet ensimmäisenä kotimaisena eläinruokavalmistajana FSSC 22000 -laatusertifikaatin. Globaalistikin eläinruokavalmistajille on myönnetty näitä sertifikaatteja hyvin vähän” Eläinruokatehdas Lemmikin toimitusjohtaja Janne Räsänen kertoo.


Lihaisat Oscar tuotteet lähikauppasi hyllystä


Oscar koiran- ja kissanruoista löytyy monipuolinen valikoima suomalaisesta lihasta valmistettuja raakapakasteita, kuivaruokia, kypsennettyjä makkaroita, herkkupaloja sekä purutuotteita. Lähikauppasi hyllystä voit valita niin täydennysravintoja, kuin myös valmiiksi koostettuja täysravintoja, jotka pitävät sisällään kaikki lemmikin tarvitsemat ravintoaineet. Edes lemmikin herkkujen ei tarvitse olla epäterveellisiä, ja ne ovat osa onnellisen lemmikin elämää! Oscar herkut ovat viljattomia, eivätkä ne sisällä turhia hiilihydraatteja, vaan sen sijaan ne ovat täynnä lihaa, onhan niiden lihapitoisuus yli 90 %.


Oscar tuotteet löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan sekä verkkokaupasta elainruokakauppa.com

bottom of page