top of page

Lapinlahdella arki on täynnä iloa ja elämääLapinlahti on todellinen helmi – kunta, jossa on hyvä jokaisen elää. Täällä voit rakentaa omannäköistäsi elämää, kokea aitoa kaunista luontoa, tuntea yhteisöllisyyttä sekä harrastaa monipuolisesti. Lapinlahden erityisyys on intohimo kulttuuria ja urheilua kohtaan, joka näkyy (ja kuuluu) esimerkiksi useissa erilaisissa tapahtumissa, joita meillä järjestetään ympäri vuoden.


Pieni mutta vilkas yhteisö Lapinlahdella sijaitsee Pohjois-Savon sydämessä, loistavien liikenneyhteyksien keskellä. Noin 9 000 asukkaan kunta tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia niin asukkailleen kuin yrityksillekin. Kunnassa onkin laaja kirjo yrityksiä, erityisesti ruoan alkutuotantoa, puunjalostusta ja metallialan yrityksiä. Myös palveluita löytyy moneen tarpeeseen.


Lapinlahti sopii kaikenikäisille. Lapsiperheille löytyy hyvä päivähoito- ja peruskouluverkosto. Lisäksi Portaanpään ammatillinen opisto, lukio ja kuvataidelukio sekä Kaskikuusen kansalaisopiston laajat kurssivaihtoehdot mahdollistavat jatkokouluttautumisen – halutessasi vaikka läpi koko elämän. Kunnassa toimivat aktiiviset järjestöt tuovat säpinää ja sisältöä kaikenikäisten elämään.


Asukkaiden hyvinvoinnista huolehditaan monin tavoin myös kunnan toimesta, ja Lapinlahden kylän kahden taajaman sekä aktiivisten maaseutukylien lisäksi ympäröivät monimuotoiset luonnonmaisemat kutsuvat sinut seikkailemaan ja myös rauhoittumaan.


Lapinlahden elämänrytmissä on helppo pysyä mukana. Täällä arki on elämää suurempaa!


Mutta älä usko vain meitä – tule kokemaan Lapinlahden viehätys itse. Välittömällä savolaisuudellaan ja vahvalla elämänmyönteisyydellään Lapinlahti osoittaa nopeasti, miksi se on loistava paikka kodiksi myös sinulle.


Tervetuloa Lapinlahdelle!

www.lapinlahti.fi
bottom of page