top of page

Näillä eväillä yhdistät laadukkaan lopputuloksen erinomaiseen kannattavuuteen!


Joni Haapamäen Admicom, Janne Lehtovaaran Tocoman ja Samuli Suomalan Kotopro tarjoavat yhdeltä luukulta rakennusalan kokonaisvaltaisinta ja toimivinta digipalveluiden kokonaisuutta.


Admicomilla on tarjota rakennusalan kattavimmat digitaaliset palvelut hankittuaan määrä- ja kustannuslaskentaan sekä aikatauluhallintaan erikoistuneen Tocomanin sekä dokumentointiin erikoistuneen Kotopron saman konsernin siipien suojaan.


Kolmen edellä mainitun yrityksen ohjelmistot eroavat toisistaan, mutta täydentävät toisiaan tässä kokonaisuudessa.


”Palveluidemme avulla tekeminen on läpinäkyvää ja laadukasta koko hankkeen ajan, mikä näkyy lopulta positiivisena tuloksena asiakkaidemme viivan alla”, Admicom Finland Oy:n myyntijohtaja Joni Haapamäki kertoo.


"Me ollaan mahdollistamassa asiakkaidemme onnistuminen ja kasvu”

Hankkeiden elinkaari etenee hankesuunnittelusta varsinaiseen suunnitteluun ja mallintamiseen, josta se siirtyy rakennusliikkeen pöydälle laskettavaksi ja aikataulutettavaksi. Tämä on Tocomanin vahvaa osaamista.


”Jo laskentavaiheessa tehdyt päätökset vaikuttavat siihen onko projekti kannattava vai ei. Jälkimmäisen välttämiseksi me tarjoamme määrä- ja kustannuslaskentaa sekä aikataulutusta tukevia työkalujamme”, myyntijohtaja Janne Lehtovaara Tocomanilta kertoo.


Hanke etenee tästä varsinaiseen projektinhallintaan talouslaskelmineen ja laskutuksineen. missä Admicomin Adminet-toiminnanohjausjärjestelmän tai samaan konserniin kuuluvan Hillavan ohjelmiston avulla pidetään langat käsissä. Taustalla töiden eteneminen, laadun varmistaminen ja muu dokumentointi tapahtuu Kotopron ratkaisuilla.


”Laadun tekeminen ja varmistaminen ovat keskeisiä juttuja. Jokaisesta työvaiheesta dokumentoituu, mikä suunnitelma on käytössä, mitä on tehty ja kuka työn on hyväksynyt jne. Lopputuloksena on laadukas kohteen luovuttaminen”, talonrakennusinsinööri Samuli Suomala Kotoprolta kertoo.


Haapamäki painottaa, että Admicomin sateenvarjon alta löytyy nyt osa-alueillaan markkinoiden parhaimmat tuotteet jokaisen rakennusalan asiakkaan tarpeeseen pienistä

suurimpiin toimijoihin.


”Me ollaan mahdollistamassa asiakkaidemme onnistuminen ja kasvu”, Haapamäki summailee viittaamalla samalla siihen, että tilastojen mukaan Admicomin asiakkaat ovat menestyneet taloudellisesti verrokkiryhmiään kannattavammin.


www.tocoman.fi

bottom of page