top of page

Näin mökkeilet mukavamminKaipaatko mökillesi mukavuuksia, jotka helpottavat arjessa ja vapauttavat enemmän aikaa itse lomailulle? Lue vinkit mökin käyttömukavuutta lisääviin varusteisiin, jotka sopivat mökille kuin mökille.


Kotimaisen muoviteollisuusyritys Jitan tuotevalikoimasta löytyy monia ratkaisuja parantamaan vapaa-ajan asunnon mukavuutta ja toiminnallisuutta. Jitalla on pitkäaikainen kokemus erilaisista jätevesijärjestelmistä, kuten panospuhdistamoista, umpisäiliöistä ja harmaavesisuodattimista sekä pihan ja perustuksen kuivatukseen liittyvistä sadevesi- ja salaojajärjestelmistä. Mökkikansalle tuttuja Jita-tuotteita ovat laituri, kompostori ja kuivakäymälä.


Kotimainen jätevesijärjestelmä on luotettava ja voidaan asentaa kallioisellekin mökille


Mikäli mökkiä ei ole liitetty kunnalliseen viemäriverkostoon, astuu kuvioihin kiinteistökohtainen jätevesiratkaisu. Kotimaisella ja laadukkaalla jätevesijärjestelmällä vähennetään jätevesistä koituvaa ympäristökuormitusta ja parannetaan asuinviihtyvyyttä.Kompaktin kokoinen Vesi-Veikka harmaavesisuodatin syntyi suoraan asiakkaiden tarpeeseen. Suodatin voidaan asentaa maan päälle tai olosuhteiden salliessa kaivaa maahan tai asentaa terassin alle. Vesi-Veikka on tuonut kaivatun avun monelle kallioisella paikalla sijaitsevan mökin omistajalle, sillä se ratkaisee jätevesiongelmat vaikeissakin olosuhteissa. Harmaavesisuodatin suodattaa saunan, suihkun ja tiskialtaan harmaat vedet. Sillä on vähäinen huollon tarve ja myös talvikäyttö on mahdollista.


Suunnittele juuri omannäköisesi laituri Toriseva-valmislaiturilla


Laituri kuuluu olennaisena osana monen mökin varustukseen. Jitan valikoimasta löytyy edistyksellinen ja kätevä Torisevalaituri, joka sopii moneen mökkirantaan. Yhdistele muovisia Toriseva elementtejä eri tavoin, juuri omaan rantaasi sopivaksi kokonaisuudeksi. Erillisiä ponttoneja ei tarvita, sillä laituri on itsestään kelluva ja heti käyttövalmis. Suunnittele näyttävä kokonaisuus lisäämällä elementtien määrää ja yhdistele erilaisia lisävarusteita makusi mukaan. Valikoimasta löytyy esimerkiksi laiturin penkki, laiturin kaide ja käyntisilta. Tämä huoltovapaa ja helposti puhtaana pidettävä laituri on markkinoiden ainutlaatuisin ratkaisu ja saanut paljon kehuja helppokäyttöisyydestään ja vaivattomuudestaan.


Kompostori ja kuivakäymälä auttavat huolehtimaan ympäristöstä kotona ja mökillä


Siisti ja hajuton Huussi-Ukko on kompostoiva kuivakäymälä mökille ja ulkohuussiin. Huussi-Ukko kuivakäymälä on hyvin toimiva ja hetken käytön jälkeen perheen nuorempikin väki elää tottuneesti sen kanssa. Mökillä hyvin toimiva kuivakäymälä on tae onnistuneelle vapaa-ajan vietolle!


Multa-Max puolestaan on kätevä kompostori, joka kompostoi tehokkaasti ja nopeasti biojätteet, kuten ruoantähteet, kasviperäiset jätteet ja puutarhan viherjätteet. Kompostorin reilu tilavuus riittää hyvin isonkin perheen käyttöön. Se auttaa vähentämään kaatopaikalle päätyvän sekajätteen määrää. Ja mikä parasta, kompostori on lämpöeristetty, joten sitä voidaan käyttää huoletta ympäri vuoden kotona tai mökillä.


Huussi-Ukko ja Multa-Max kompostori auttavat huolehtimaan ympäristöstä. Muotoilultaan nämä tuotteet ovat moderneja, mutta tehty kuitenkin jokaiseen pihaan hyvin ja huomaamattomasti sopiviksi.


Tutustu tuotteisiin tarkemmin osoitteessa www.jita.fi/kuluttajat. Jitan tuotteita saa hankittua rauta- ja maatalouskauppojen kautta ympäri Suomen. Kaikki tuotteet ovat oikeutettuja Avainlippu-merkin käyttöön osoituksena kotimaisuudesta. Valitsemalla Jitan tuotteita, tuet kotimaista työtä ja teollisuutta.


Virtain tuotantolaitoksen väki kiittää ja toivottaa kaikille hyvää kesää!bottom of page