top of page

Oma tuotanto ja pitkä kokemus takaa luotettavat ja joustavat tiedonsiirron ratkaisut teollisuudelle


Asiakkuuspäällikkö Jari Koskinen ja tekninen myyjä Teemu Vahtola esittelevät Orbiksen omassa tuotannossa valmistettuja valmiskaapeleita, jotka on tehty valmistavan teollisuuden yksilöllisiin asiakastarpeisiin. ”Yksi tavoitteemme on saada lisää leveyttä myyntiin ja siirtää osaamista uusille tiimiläisille. Joulukuussa myyntitiimiimme liittynyt Teemu tuo mukanaan RF-osaamista mobiilipuolen sovellusten ja ratkaisujen kehittämiseen, joten pääsemme jakamaan osaamistamme kaksisuuntaisesti löytääksemme asiakkaalle parhaan ratkaisun”, Koskinen sanoo.


Valmistava teollisuus vaatii tiedonsiirron ratkaisuja, jotka toimivat luotettavasti vaativissakin olosuhteissa. Vuonna 1949 perustetulla Orbis Oy:llä on vankka kokemus tiedonsiirrosta sekä langattoman että kiinteän verkon puolella.


”Olemme tarjonneet ratkaisuja teollisuuden erilaisiin vaativiin olosuhteisiin pitkän aikaa – tiettyjen asiakkaiden kanssa yhteistyötä on tehty jo 15 vuotta. Ymmärrämme heidän tuotteitaan ja tarpeitaan. Kokemuksemme kattaa muun muassa metsäkoneisiin, paperikoneisiin, satamalaitteisiin ja jopa avaruuteen asti tuotetut tiedonsiirtoratkaisut. Haluamme kulkea asiakkaan rinnalla ja ratkoa yhdessä tämän haasteet”, Orbis Oy:n asiakkuuspäällikkö Jari Koskinen toteaa.


KOKONAISVALTAINEN RATKAISU MONIIN KÄYTTÖKOHTEISIIN


Teollisuudessa on valtavasti erilaisia käyttökohteita, joissa tiedonsiirron on toimittava moninaisissa ja hyvin vaativissa olosuhteissa.


”Tiedon kerääminen ja laskenta ovat yksi kokonaisuus, johon olemme panostaneet. Toimimme hyvin monella osa-alueella, ja niiden osaamista yhdistelemällä pystymme tarjoamaan kokonaisvaltaisemman ratkaisun asiakkaalle. Tarjoamme myös erilaisia datakeskuskomponentteja ja -ratkaisuja reunalaskentaa eli datan keräyspisteen lähellä tapahtuvaa tiedon käsittelyä varten”, Koskinen sanoo.


OMA TUOTANTO TUO LAATUA JA JOUSTAVUUTTA


”Oma tuotanto on iso kilpailuetu meille, varsinkin kun sen rinnalla ovat luotettavat ja hyvät maailmanlaajuiset toimittajamme. Tämän ansiosta pystymme toimimaan joustavasti ja teknologisen kehityksen kärjessä. Tuotekehitysosaaminen lukeutuu vahvuuksiimme. Omalla mekaniikkasuunnittelullamme voimme työstää ratkaisuja juuri asiakkaan tarpeisiin sopiviksi. Pystymme tekemään erilaisia tuotteita hyvin vaativiin olosuhteisiin”, Koskinen painottaa.


Teollisuus asettaa kovat mekaaniset vaatimukset myös kaapeloinnille. Teollisuuden laitteet edellyttävät kaapeloinnilta mittavaa liikkuvuutta. Tähän tarpeeseen Orbis on kehittänyt ja testannut kaapeleita, jotka kestävät lukemattomia taivutuksia. Tietyissä sovelluksissa langaton tiedonsiirto on tärkeä osa kokonaisuutta.


https://orbis.fi
bottom of page