top of page

Pitäviä pulttiliitosratkaisujaNord-Lock Group on haastavienkin pulttiliitosratkaisujen osaaja jokaisella teollisuuden alalla.


Nord-Lock Groupilla on vuosikymmenien kokemus teollisuuden pulttiliitosten haasteiden ratkaisemisesta ympäri maailmaa ja se onkin johtava pitävien pulttiratkaisuiden tarjoaja. Sen missiona on turvata ihmishenkiä sekä asiakkaiden sijoituksia. Nord-Lock Groupin ytimessä ovat laadukkaat ja turvalliset tuotteet, sen lisäksi se tarjoaa asiakkailleen myös asiantuntijoidensa avun suunnitteluun sekä laskentaan.


”Tuotteissa kantava ajatus on, että ne ovat helppokäyttöisiä ja turvallisia”, kertoo maajohtaja Riku Natunen.


Nord-Lock Group valmistaa tuotteensa itse, ja sen valikoimaan kuuluu neljä eri tuotealuetta: Nord-Lock lukituslaatat, Superbolt ja Bolttight-kiristimet sekä Expanderit-tapit. Asiakaskunta koostuu valmistavasta teollisuudesta kunnossapitoon, joiden toiminnassa ei ole varaa pienillekään turvallisuusjoustoille.Nord-Lockin Groupin tunnetuin tuote on Nord-Lock lukituslaatat, joiden kehitys alkoi vuonna 1982. Taannoin lukituslaatoista tuotiin markkinoille uutena innovaationa SC-sarjan aluslevyt. Teräsrakennealuslevyt noudattavat Euroopan standardeja, ja ne on suunniteltu erityisesti HV- ja HR-pultteihin ja -muttereihin sopiviksi. Niitä voi käyttää korkealujuusruuvien kanssa ja ne takaavat täydellisen ruuvi- ja mutteriliitosten turvallisuuden.


Älykäs vastamutteri


Superbolt mullisti ensimmäisenä maailmassa mutterit ja pultit monipulttisella kiristystekniikallaan. Superbolt Load-Sensing Flexnut on älykäs vastamutteri, jonka voimia voidaan monitoroida langattomasti. Tuote on hyvin räätälöitävissä asiakkaan tarpeisiin.


”Se sopii kaikkiin pulttiliitoksiin, joissa halutaan seurantaa, että liitokset eivät pääse missään olosuhteissa löystymään”, Natunen kertoo.Superbolt NXT -monipulttikiristimet ovat Superboltin tuoteperheen uusin vaihtoehto, joissa on musta oksidipinnoite korroosion suojaukseen ja joilla saavuttaa saman esikiristyksen vähemmillä kiristyspulteilla. Karhennettu pinta lisää tukevan, luistamattoman otteen turvalliseen käyttöön kylmissä olosuhteissa tai käsineitä käytettäessä, jolloin putoamisesta johtuvien vahinkojen riski pienenee. Superbolt NXT on helppo käyttää sekä nopea ja turvallinen asentaa.


Expander System nivelliitoksille, Boltight pulttien kiristämiseen


Nivelliitoksiin kohdistuu useasti korvakkeiden kulumista, johtuen alkuperäisen akselin ja korvakkeiden halkaisijan välisestä erosta. Alkuperäinen Expander System on pysyvä ratkaisu nivelliitoksiin. Se on kustannustehokas ratkaisu valmistavan teollisuuden tarpeisiin ja korjauksiin, siihen luottavat useat maailman suurimmat konevalmistajat. Boltight taas on hydraulisten pulttikiristimien edelläkävijä. Työkalu venyttää pulttia nollakitkalla ennen kuin mutteri kiertyy kiinni ja uudelleenkiristys on mahdollista. Boltightilla voidaan löysätä tai kiristää yhtä aikaa useita pultteja nopeasti, tarkasti ja turvallisesti.


www.nord-lock.fi
bottom of page