top of page

Puumala – sydämesi valinta


Kuva: Jasu Mannonen


Puumalansalmi yhdistää eteläisen ja pohjoisen Saimaan vesireitit ja palveleva Puumala onkin täydellinen huoltopysäkki veneilijälle. “Puumalan sataman fiilis on kesäisen hyväntuulinen ja välimerellinen”, kuvaa Tuula Vainikka, Puumalan kunnan markkinointipäällikkö.


Puumalan rannassa on useita kahviloita ja ravintoloita, joissa voi nauttia paikallisia herkkuja. Peruspalveluita ovat Nesteen veneasema, juomavesi, sauna, wc:t ja pyykkitupa. Kukonaskeleen päässä ovat myös ruokakaupat, apteekki ja muut erikoisliikkeet. Uutuutena satamassa on skeittiparkki.


Paitsi kesäkansa ja varvastossujen kiireetön läpse, tunnelmaa luovat sataman live-musiikki lauantait 1.7-29.7. klo 12-14. Puumalan kesä on täynnä kesätapahtumia teatterista konsertteihin, liikuntaan ja leireihin. Poimi omasi kesän viikko-ohjelmasta ja verkkosivuilta.


Oletko jo vieraillut Saimaa Geopark -kohteissa?

UNESCO Global Geopark -statuksen saanutta Saimaa Geoparkia ei kannata ohittaa. Vaihtelevan saaristoinen maisema jylhine kallioineen, mäntymetsineen ja kapeine reitteineen on koettava.


www.saimaageopark.fi


Puumalan satamat löydät osoitteesta www.veneilysaimaa.com ja matkailupalvelut www.visitpuumala.fi sekä venehotellit https://puumala.fi
bottom of page