top of page

Ruoki lemmikkisi kotimaisella Oscarilla!Ruokinta vaikuttaa suuresti lemmikin hyvinvointiin. Tämän tietää myös Kuopiolainen Eläinruokatehdas Lemmikki Oy, joka on valmistanut korkealaatuisia koirien- ja kissojen ruokia jo vuodesta 1986 lähtien.


Koirat ja kissat ovat luonnostaan lihansyöjiä, ja niillä on sen mukaiset hampaat ja ruuansulatusjärjestelmä. Niiden elimistö on sopeutunut käyttämään tehokkaasti eläinperäisten raaka-aineiden rasvaa ja proteiinia ravinnokseen. Terveellinen lemmikin ravinto sisältää myös elimistölle tärkeitä vitamiineja sekä kivennäisaineita eläinlajille oikeassa suhteessa.


Lemmikki Oy valmistaa puhtaista kotimaisista raaka-aineista tehtyä ruokaa koirille ja kissoille niiden lajinomaiset tarpeet huomioiden. Oscar tuotteiden reseptit suunnitellaan paikallisesti ja tuotekehityksessä huomioidaan myös kotimaisuuden lisäksi valmistusmenetelmät, jotta raaka-aineiden luonnolliset ravintoarvot ja aito maku saadaan säilytettyä mahdollisimman hyvin.Lihaisat Oscar tuotteet lähikauppasi hyllystä


Oscar koiran- ja kissanruoista löytyy monipuolinen valikoima suomalaisesta lihasta valmistettuja raakapakasteita, kuivaruokia, kypsennettyjä makkaroita, herkkupaloja sekä purutuotteita. Lähikauppasi hyllystä voit valita niin täydennysravintoja, kuin myös valmiiksi koostettuja täysravintoja, jotka pitävät sisällään kaikki lemmikin tarvitsemat ravintoaineet. Edes lemmikin herkkujen ei tarvitse olla epäterveellisiä, ja ne ovat osa onnellisen lemmikin elämää! Oscar herkut ovat viljattomia, eivätkä ne sisällä turhia hiilihydraatteja, vaan sen sijaan ne ovat täynnä lihaa, onhan niiden lihapitoisuus yli 90 %.


Oscar tuotteet löydät päivittäistavarakaupoista kautta maan sekä verkkokaupasta elainruoka.com


bottom of page