top of page

Saunan valaistus täydentyy epäsuoralla valaistuksellaTähän asti erittäin kuumien tilojen, kuten saunan katosta seinäpinnoille, on epäsuoran valaistuksen toteuttaminen kestävästi ja turvallisesti ollut vaikea toteuttaa. Nyt näihin haastaviin olosuhteisiin on kehitetty ratkaisu, jolla toivottu valaistus onnistuu kestävästi ja turvallisesti.


Ultra Ambient -nauhalla toteutat vaativienkin kohteiden valaistuksen. Ultra Ambient on suunniteltu erittäin haastavien, ympäristölämpötilaltaan -40...+125 °C kohteiden valaisuun. Tuotteen suunnittelussa on huomioitu suurien lämpötilavaihteluiden aiheuttamat rasitukset ja erinomainen korkean ympäristölämpötilan kesto.


Ultra Ambientilla luot kauniin epäsuoran valaistuksen myös saunan kattoon. Tuotteesta on kaksi vaihtoehtoa, sivusta ja päältä valaisevat versiot. Taipuisat nauhat on erittäin helppo asentaa. Toimitetaan 2 m ja 6 m asennusvalmiina sarjoina tai vaihtoehtoisesti asiakaskohtaisilla mitoilla. Asennusvalmiin sarjan voi katkaista ja päättää haluttuun mittaan, katkaisuväli 50 mm. Mukana tulevat tarvittavat kiinnikkeet, liitäntälaite sekä asennusohjeet.Ultra Ambientilla toteutamme myös Aspectu ja Eclipse -tuotteiden taustavalaistuksen. Lisätiedot tuotteesta https://www.cariitti.fi/ultra-ambient-nauhalla-vaativien-kohteiden-valaisu/


Täydellinen saunakokonaisuus


CARIITIN-saunamalliston tuotteet valmistetaan Espoossa. Mallistoomme kuuluu valaisimet, saunapaneeleita ja -lauteita sekä istuimia ja kaappeja saunan pukuhuonetiloihin. Valmistamme asiakkaillemme saunoja mittatilaustyönä, mikä on mahdollista monipuolisen osaamisemme ansiosta.


Lähdemme suunnittelemaan saunakokonaisuutta aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta niin saunan toiminnallisuuden kuin pintamateriaalienkin osalta. Saunan suunnittelussa läpikäytäviä asioita ovat mm. saunan toiminnallisuus, tekninen toteutus ilmanvaihtoineen, pintamateriaalit ja valaistus. Jokainen sauna on yksilö. Mitä pienempää saunaa olemme suunnittelemassa, sitä enemmän tulemme huomioineeksi tilankäyttöä. Tiedämme myös, miten puu käyttäytyy saunassa ja huomioimme tämän jo suunnittelua tehdessämme.Kotimaisuus on Cariitille tärkeä asia. Puunkaato tapahtuu Suomessa ja tuotteet valmistamme omalla puusepänverstaallamme Espoon Suomenojalla. Puusepän työ pitää sisällään puumateriaalien työstämistä niin koneellisesti kuin käsinkin sekä erilaisten pintakäsittelyjen tekemistä. Asiakkaillemme toteuttamamme TAIVE-saunat syntyvät suunnittelutiimimme, puuseppiemme yhteistyön tuloksena. Olemme todella ylpeitä monipuolisesta osaamisestamme!


Meille on myös tärkeää, että asiakas kokee saunan asentamisen helpoksi. Asiakkaamme saavat meiltä tarkat asennusohjeet, jotka kuvaavat saunan asennuksen vaihe vaiheelta ja tästä olemmekin saaneet heiltä kiitosta. Tarvittaessa voidaan saunan asennus toteuttaa asiakkaan puolestakin yhteistyökumppaniverkostomme avulla.


Unelmoitko uudesta saunasta? Cariitilta saat apua saunasi suunnitteluun niin kalusteiden kuin valaistuksenkin osalta.


Ota yhteyttä:

P: 09-22190 40

www.cariitti.fi


bottom of page