top of page

Sokerointi kotona on helppoa


Makea Helsingin pääkouluttaja Linda Timonen opettaa yksityiskohtaisissa ja rennoissa opetusvideoissa asiakkaille, kuinka oikeaoppisesti sokeroimalla saadaan karvat viikoiksi pois alueelta kuin alueelta.


Sokerointi on vielä tuntematon laji suomalaisten enemmistölle. Eikä nyt puhuta leivosten kuorruttamisesta, vaan ihokarvojen tehokkaasta, ja iholle hellävaraisesta poistosta juurineen. Sen voi tehdä turvallisesti kotona – ammattilaisten tuotteilla ja menetelmillä.


Sokerointi on helppo tapa poistaa karvat kotona, kiireisessä arjessa aikaa ja rahaa säästäen. Ihokarvat poistetaan sokerointimassan avulla hieman samaan tapaan kuin vahalla. Karvojen lisäksi sokerointi vie mukanaan myös kuivuneen ihosolukon ja tekee ihosta silkkisen pehmeän.


Siili vai posliini?


Sokerointi on luonnollinen ja iholle hellävarainen tapa poistaa karvat pitkäksi aikaa. Sokeroinnin jälkeen iho on sileä 3 – 6 viikkoa ilman piikikästä sänkeä. Sokerointi sopii sekä naisille, että miehille ja kaikille ihotyypeille.


”Jo ensimmäisen sokerointikerran jälkeen ihokarvojen kasvu heikentyy ja ohentuu”, Makea Helsingin toimitusjohtaja ja pääkouluttaja Linda Timonen vakuuttaa. Hän on tehnyt ammatikseen sokerointeja vuodesta 2012 lähtien.


Turvallinen ja toimiva sokerointipaketti kotikäyttöön


”Uuden sokerointituotesarjamme kehittäminen lähti aluksi siitä, että olin kehittänyt oman Fast&Furiuous sokerointi -menetelmän, joka on ergonomista, hellävaraista ja nopeaa sokerointia. Jouduin itse alussa sekoittelemaan eri sokereita, jotta niitä pystyi käyttämään uudessa tekniikassa. Kyselin eri tehtailta, pääsisinkö mukaan niiden tuotekehitykseen. Lopulta Hollannista löytyi sitten tehdas, joka kysyi haluaisinko lähteä kehittämään omaa tuotetta heidän kanssaan. Kolme ja puoli vuotta siinä kehityksessä menikin”, Linda naurahtaa.


”Kehittämässämme MAKEA -tuotesarjan sokerimassoissa raaka-aineena ovat fruktoosi, glukoosi ja vesi, eli tutut ja turvalliset raaka-aineet. Siitä lähti idea, että miksi näitä ei voisi tarjota tavallisille kuluttajillekin. Tuote sopii hyvin myös herkälle iholle, eikä jätä jälkeensä kutisevaa ihoa. Vielä ajatellaan sokeroinnin olevan vaikeaa, mutta sen myytin aion murtaa”, Linda kertoo.


Makea Helsingin VARMA -sokerointipakettiin sisältyy: MEDIUM sokerimassa 500g, HARD sokerimassa 500g, Puhdistusaine 200ml, Ruusuvesi 200ml ja Talkki 100g.


MAKEA -tuotesarja on nyt ollut ammattilaiskäytössä ja myynnissä kohta viisi vuotta. Se toimii todistetusti sekä ammattilaisten että kotikäyttäjien erittäin laajalla kokemuksella ja asiakaspalautteella varmistettuna.


Ostetuimmassa VARMA sokerointipaketissa on MEDIUM ja HARD -sokerit eri kehon alueille, joten tuotteilla voi käsitellä kaikki haluamansa kehon alueet. Myös brassi eli intiimialueiden karvanpoisto onnistuu turvallisesti kotona.


”Ihoalueesta riippuen sokerointi VARMA sokerointipaketin avulla maksaa kotona tehtynä noin 2 – 5 euroa sokeroitua aluetta kohti”, Linda laskee.


Kaikki osaavat sokeroida


”Uskomme, että jokainen Makean asiakas oppii tekemään sokeroinnin tuotteillamme oikein. Meillä on nettisivulla ohjevideoita tuotteiden oikeaoppisesta käytöstä ja sokerointitekniikasta eri alueille: www.makeahelsinki.fi/sokerointikotona. Lisäksi vedän somekanavillamme sokerointi-LIVE:jä asiakkaille.”


”Jos joku ei pääse eteenpäin näillä opeilla, hän voi viestitellä kanssani suoraan sähköpostilla tai somessa, jolloin opastan henkilökohtaisesti ratkaisemaan vastaan tulleen ongelman. Missiomme on saada sokeroinnista uusi normi, ja kaikki osaavat jatkossa sen käden käänteessä tehdä”, Linda kertoo.


Juhannuksen piristykseksi Makea Helsinki lupaa ilmaisen toimituksen kaikkiin tilauksiin 27.6.2023 asti koodilla ”JUHANNUS”.


Lisätietoja

https://makeahelsinki.fi/


Sokerointiopetus-LIVE:t

Instagramissa @makeahelsinki

TikTokissa @siilivaiposliini

bottom of page