top of page

TAIVE-saunamallisto edustaa kotimaista puusepäntyötäCariitin TAIVE-saunamalliston tuotteet valmistetaan kotimaisena puusepäntyönä Espoossa. Mallistoomme kuuluu valaisimet, saunapaneeleita ja -lauteita sekä istuimia ja kaappeja saunan pukuhuonetiloihin. TAIVE-mallistoa ovat täydentämässä myös laudetyynyt, saunan ovenvetimet sekä lauteille nousemista helpottavat seiniin kiinnitettävät kaideosat. Valmistamme asiakkaillemme TAIVE-saunoja mittatilaustyönä, mikä on mahdollista monipuolisen osaamisemme ansiosta.


Cariitilla on vuosikymmenten kokemus valaisimien valmistuksesta, ja vuonna 2018 päätimme laajentaa valikoimaamme TAIVE-saunamallistolla. Avasimme puusepänverstaan omiin toimitiloihimme ja aloimme työstämään saunan kalusteita muotopuristetusta koivuviilusta.


Lähdemme suunnittelemaan saunakokonaisuutta aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta niin saunan toiminnallisuuden kuin pintamateriaalienkin osalta. Saunan suunnittelussa läpikäytäviä asioita ovat mm. saunan toiminnallisuus, tekninen toteutus ilmanvaihtoineen, pintamateriaalit ja valaistus. Jokainen sauna on yksilö. Mitä pienempää saunaa olemme suunnittelemassa, sitä enemmän tulemme huomioineeksi tilankäyttöä. Tiedämme myös, miten puu käyttäytyy saunassa ja huomioimme tämän jo suunnittelua tehdessämme.Kotimaisuus on Cariitille tärkeä asia. Puunkaato tapahtuu Suomessa ja tuotteet valmistamme omalla puusepänverstaallamme Espoon Suomenojalla. Puusepän työ pitää sisällään puumateriaalien työstämistä niin koneellisesti kuin käsinkin sekä erilaisten pintakäsittelyjen tekemistä. Asiakkaillemme toteuttamamme TAIVE-saunat syntyvät suunnittelutiimimme, puuseppiemme yhteistyön tuloksena. Olemme todella ylpeitä monipuolisesta osaamisestamme!


Meille on myös tärkeää, että asiakas kokee saunan asentamisen helpoksi. Asiakkaamme saavat meiltä tarkat asennusohjeet, jotka kuvaavat saunan asennuksen vaihe vaiheelta ja tästä olemmekin saaneet heiltä kiitosta. Tarvittaessa voidaan saunan asennus toteuttaa asiakkaan puolestakin yhteistyökumppaniverkostomme avulla.


Unelmoitko uudesta saunasta? Cariitilta saat apua saunasi suunnitteluun niin kalusteiden kuin valaistuksenkin osalta.


Ota yhteyttä:

P: 09-22190 40

www.cariitti.fi

bottom of page