top of page

Talvinen Tahko– Unohtumaton yhdistelmä seikkailua, sporttia ja nautiskelua


Talviseikkailijoille

Talviaamujen auringonnousut, huippubileiden vauhdittama hauskanpito, leppoisa lomatunnelma ja metsän keskeltä kohoavat jylhät rinteet ovat kutsuneet seikkailijoita luokseen vuosikymmenten ajan. Tahkolla seikkailevat sujuvasti sinkut, perheet, kaveriporukat ja karvakamut, eikä parhaiden palvelujen äärellä tylsistymisestä ole tietoakaan


Sporttaajille ja ikiliikkujille

24 rinnettä, talvipyöräilybaanat, luistavat ladut, retkeilyreitit, eläinpuisto ja kymmenet muut aktiviteetit pitävät vauhdin yllä koko loman ajan. Tahkon ainutlaatuisen laajasta aktiviteettivalikoimasta löytyy uutta tekemistä vaikka joka päivä, ja kaikki on nautittavissa spontaanisti oman lomafiiliksen mukaan


Nautiskelijoille ja löhöilijöille

Akkujen lataamisen varmistavat loman mukavin majoitus, tasokkaat ravintolat ja Tahkon lukemattomat rentoutumismahdollisuudet. Luontonautiskelun lisäksi mieltä ja kehoa hellivät kylpylä, spa-hoidot, paikallisista ruoka-aineista valmistetut herkut sekä makoisat unet, joihin matkailija voi vaipua hotellissa tai mökkimajoituksessa juuri makunsa mukaan.


Poikkea päiväretkelle kulturelliin Kuopioon

Kuopio, tuo Järvi-Suomen sykkivä sydän, on suuri kaupunki pienessä koossa ja siksi täydellinen tahkoilijan päiväretkikohde. Tahkolta Kuopion keskustaan hurauttaa omalla autolla alle tunnissa ja perillä talvilomailijaa odottavat iloiset ihmiset, värikäs kulttuuri, lukemattomat käyntikohteet ja olemisen vapaus.


Kaupungin ympärille avautuva järvimaisema on kokemisen arvoinen sydäntalvellakin. Erityisen kaunis se on Puijon tornista katsottuna, kun jylhät metsät ja järvet esittelevät talvista taikaansa lumihuntuun verhoutuneena. Kauppatoria kehystävä keskusta-alue taas on juuri kompaktin kokoinen kävellen koettavaksi. Päiväretkellä kannattaa kuitenkin piipahtaa myös muista kaupunginosista löytyvissä kulttuuri-, liikunta- ja luontokohteissa, joihin pääsee oman auton lisäksi helposti bussilla.


www.kuopiotahko.fi


tahko.com

bottom of page