top of page

Terveisiä Punkalaitumelta!Kesä on taas saapunut tännekin ja kaunis Taikayöntie kutsuu lumoavilla maisemillaan!


Punkalaitumen toriaukio täyttyy tuttuun tapaan kesätorstaisin klo 8-14 lähialueen myyjistä jamyyntikojuista. Pitäjältä löydät myös putiikkeja ja muita palveluntarjoajia. Uusimpanatulokkaana keskustassa on pop-up-myymälä PunkaShoppi, jossa on myynnissä paikallistenkäsityöläisten ja taiteilijoiden tuotteita.


Taikayöntie on mahtava reitti niin kaksi- kuin nelipyöräiselläkin. Motoristikokoontuminen onjoka kesätorstai klo 18 Kahvila Myötätuulessa. Nälän yllättäessä kannattaa poiketa Kahvila-Ravintola Moguliin. Suomen kauneimmaksi tanssilavaksi useita kertoja valittu Särkkäaktivoituu taas keskiviikkotansseillaan kesäkuusta elokuuhun.


Kaikkien Aikojen Maatalousnäyttely järjestetään tänä vuonna 1.-2.7. Talonpoikaismuseo Yli-Kirralla ja luvassa on mielenkiintoisia työnäytöksiä ja mahtavaa tunnelmaa! Museo ja senkahvio ovat avoinna koko kesän perjantaista sunnuntaihin klo 11 - 17.


Mäenpään työväentalolla, joka muuten on ehdolla Unescon maailmanperintökohteeksi, järjestetään 18.-19.7. elokuvafestivaalit. Ohjelmassa on vanhoja kotimaisia elokuvia, jotkanäytetään vanhalla BAUER B 5 -hiilikaariprojektorilla. Punkalaitumen teatterikerhonesityksestä, Täyttä toosaa, pääsee nauttimaan Mäenpään työväentalolla kesä-heinäkuun vaihteessa.Lauantaina 19.8. pyörähtää käyntiin Tour de Taikayöntie -pyöräilytapahtuma. Nuku yö ulkona -päivänä 26.8. ulkoilualue Porttikallio täyttyy yöpyjistä, monenlaisista esityksistä jaaktiviteeteista. Porttikalliolla löytyy myös uusi Mobo-suunnistusreitti, joka kannattaa käydäkokeilemassa!


Paljon vilskettä on siis luvassa koko kesän ja lisää tapahtumia löydät osoitteesta punkalaidun.fi/tapahtumakalenteri. Kannattaa ottaa myös seurantaan Luonnollisesti Laitumella -kanava Facebookissa ja Instagramissa, siellä ilmoittelemme paikkakunnantapahtumista. Majoituspalvelut, nähtävyydet ja luontokohteet sekä muut paikalliset palvelutlöydät osoitteesta punkalaidun.fi/matkailu.


Nähdään pitäjällä!bottom of page