top of page

Työsuhdepyörä alan pioneerilta– kestävällä pohjallaSähköpyörä on veneeseenkin mahtuva kätevä kulkupeli, joka tuo kesän veneretkille aivan uuden ulottuvuuden. Electrobike on vuonna 2009 perustettu suomalainen sähköpyöriin erikoistunut perheyritys ja pioneeri laadukkaiden sähköpyörien tarjoajana sekä työsuhdepolkupyöräjärjestelmän rakentajana Suomessa.


”Tulimme alalle tuotteella, jolla ei vielä ollut kysyntää, vaan olemme rakentaneet kysynnän itse, samoin kuin koko työsuhdepyöräedunkin yhteistyössä Pyöräliiton kanssa. Electrobike on sähköpyörien Suomen ykkönen, ammattilaisen valinta. Tiedämme kaikki mahdolliset ongelmat kompastuskivet, mitä pyöränhankinnassa voi olla”, Electrobiken perustaja Jani Jokinen kertoo.


Täysi palvelu yhdestä paikasta


Electrobike on täyden palvelun talo, joka tarjoaa pyörät, huollon, varaosat ja leasingpalvelut sekä itse toteuttamansa hallinnointiportaalin työntekijöitä varten – kaiken yhdestä paikasta.


Electrobike on saanut ensimmäisenä pyöräalan toimijana vuonna 2023 Suomalaisen Työn Liitolta Yhteiskunnallinen Yritys -tunnustuksen, joka myönnetään yrityksille, jotka ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Yhteiskunnallinen Yritys -merkki kertoo, että Electrobike on osannut yhdistää liiketoiminnalliset ja yhteiskunnalliset, kestävän kehityksen tavoitteet onnistuneesti. Yritys on ollut rakentamassa Suomeen täysin uutta palvelua, joka mahdollistaa yrityksille ja heidän työntekijöilleen arkiliikuntaa ja hyvinvointia tukevan työsuhdepyöräedun.


Työnantajalle kuluton ja helppo palvelu


”Electrobiken pyöräetuportaali on työnantajille täysin ilmainen palvelu, joka tarjoaa Suomen ensimmäisenä automatisoituna pyöräetupalveluna joustavan ja nopean rahoitus- ja raportointipalvelun. Palveluun kuuluu pyörän sataprosenttinen täysarvovakuutus ilman ikävähennyksiä sekä kattavat huoltopalvelut”, Jokinen kertoo.


Tällä hetkellä valtion työsuhdepyöräetu on työntekijälle verovapaa etu 1 200 euroon asti vuodessa ja työnantaja voi tarjota työntekijälle edun joko osana palkkaa tai palkan päälle. Työnantaja säästää veroprosenttinsa verran. Kauden lopussa työntekijä voi halutessaan lunastaa työsuhdepyöränsä.


www.pyoraetu.fi


bottom of page