top of page

Uusi takka vanhan tilalle helposti ja vaivattomastiTakan vaihtamista mietitään monissa kodeissa ja syitä on monia. Vanhasta takasta on voinut loppua lämmitysteho vuosien myötä tai lämpö karkailee harakoilla. Joskus vanha takka ei enää sovi sisustukseen, se vie liikaa tilaa tai se ei vastaa enää nykyisiä tarpeita. Huonosti toimivan takan vaihtamisella jokainen voi osaltaan vaikuttaa pienhiukkaspäästöjen vähentämiseen omassa lähiympäristössäsi. Takan vaihto asuttuun kotiin tai vapaa-ajan asunnolle onnistuu Tulikiven uunimestarin tekemänä helposti ja vaivattomasti. Nopeimmillaan uusi takka on paikallaan jopa 3-päivän kuluessa aloituksesta.


Lämmöissä on eroja


Vanhan takan vaihtaminen Tulikiven varaavaan takkaan parantaa merkittävästi omaa huoltovarmuutta, koska varaava takka on ainoa sähkötön lämmityslaite. Se tuo turvaa erilaisiin sähkönjakelun häiriöihin ja sähköllä toimivien lämmitysmuotojen rikkoutumisiin.


Varaavaan takan synnyttämä säteilylämpö on kuin auringon lempeää lämpöä. Pehmeällä ja hitaalla lämmönluovutuksellaan se tukee muita lämmitysmuotoja sekoittamatta niiden toimintaa. Lämpö jakautuu tasaisesti koko huoneeseen ja huone pysyy pitkään mukavan lämpöisenä ja hyväilee niin ihmisiä kuin esineitä. Varaavalla takalla huoneilma pysyy raikkaana ja sitä on helppo hengittää.Varaavassa takassa puut palavat tehokkaasti, jolloin takan massa varaa lämmön ripeästi itseensä. Pari pesällistä puuta riittää lämmittämään huoneen kuin huoneen, ja lämpöä huokuu sisätiloihin yli vuorokauden. Omavaraisen lämmityksen lisäksi saat tunnelmallisen valon ja helpon tavan hyödyntää lämmityksestä saatua energiaa ruoanvalmistuksessa. Et siis tarvitse leivinuunia laittaaksesi ruokaa, vaan ruoanlaitto onnistuu myös takkapesässä. Hyödyntäessäsi lämpöä myös ruoanlaitossa, säästät lisää sähkölaskussasi. Takka ei pelkästään ole lämmöntuottaja tai silmän ilo. Se on molempia yhtä aikaa. Tulikiven laajasta takkavalikoimasta löytyy takka jokaiseen tilaan ja käyttötarpeeseen.


Takan vaihdossa pääsee halutessaan helpolla


Tulikivi on toteuttanut takkaunelmia jo yli 40 vuoden ajan. Takkaremontissa saat avuksesi ammattilaiset, joilla on vuosien kokemus niin takan asennustyöstä kuin myös vanhojen takkojen purkamisesta. Takan vaihtaminen on vaivaton projekti ja uuden takan voit hankkia halutessasi vaikka avaimet käteen -periaatteella.


Takkaremontin neljä helppoa askelta:


1. Suunnittelu

– Millainen takka sopii kotiisi ja tarpeisiisi? Hyödynnä asiantuntijan ilmainen kotikäynti jo suunnitteluvaiheessa.


2. Purku ja valmistelut

– Uunimestari hoitaa vanhan takan purun siististi ja valmistelee tilan uutta takkaa varten.


3. Toimitus ja asennus

– Takka toimitetaan mallista riippuen joko kokonaisena tai osissa. Uunimestari huolehtii asennuksesta ja loppusiivouksesta.


4. Käyttöönotto

– Nauti uudesta takastasi ja sen tuomasta pehmeästä lämmöstä.


Ota yhteyttä sinua lähimpään Tulikivi-studioon ja turvaa lämpöturvasi!

www.tulikivi.fi
bottom of page