top of page

VAHVAA TURVALLISUUSOSAAMISTA YKSITYISSEKTORILLE – Palmia laajentaaLaajasta palvelutarjonnasta tunnettu Palmia on Suomen kolmanneksi suurin vartiointipalveluja tarjoava toimija. Palmian asiantuntemus on jo nyt myös yksityisen sektorin yritysten palveluksessa.


PALMIA on yrityksenä kokenut hiljattain merkittävän muutoksen, kun sen omistajuus vaihtui Helsingin kaupungilta saksalaiselle Mutares-sijoitusyhtiölle. Yrityksen sisällä muutos on otettu vastaan hyvillä mielin, sillä se avaa myös yritystoiminnalle uusia mahdollisuuksia.


“Omistajanvaihdos antaa meille paremmat resurssit laajentaa toimintaamme myös yksityiselle sektorille”, Palmian turvallisuuspalvelujen toimialajohtaja Jyrki Lahtinen kommentoi.


Palmian on tarkoitus vahvistaa asemaansa markkinoilla ja laajentaa toimintaansa myös maantieteellisesti, pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.


Julkisen sektorin osaaminen on kultaakin kalliimpaa


Koko Euroopan laajuudella muuttunut turvallisuustilanne merkitsee monelle taholle entistä suurempia panostuksia turvallisuuteen.


Palmialla on kerrytetty vankkaa kokemusta vaativien ja korkean profiilin kohteiden turvallisuuspalveluista. Lisäksi Palmia vastaa muun muassa Suomen suurimmasta PRJV-järjestyksenvalvonnan toimeksiannosta turvaten Helsingin metro- ja raitioliikennettä.


Julkisella sektorilla menestyksekkäästi toimiminen edellyttää laaja-alaista ja syvällistä turvallisuusalan, -tarpeiden ja -ympäristön ymmärtämistä turvattujen kohteiden luonteen vuoksi.


“Nyt Palmia on valmis tarjoamaan tätä asiantuntemusta aiempaa laajemmin myös yksityisen sektorin toimijoille”, Lahtinen kuvailee.


Palveleva organisaatio - asiakkaille ja henkilökunnalle


Koostaan huolimatta Palmia on helposti lähestyttävä yhteistyökumppani, jonka kattavasta palvelutarjonnasta löytyy asiantuntemusta erilaisiin tarpeisiin. Yhteistyötä sujuvoitetaan siten, että asiakkailla on yksi yhteyshenkilö, jonka kautta kaikki hoituu.


Palvelun korkeaa laatua varmistaa myös sitoutunut henkilökunta. Palmialla panostetaan esihenkilöiden koulutukseen, minkä lisäksi työntekijöitä perehdytetään ja koulutetaan jatkuvasti korkean ammattitaidon takaamiseksi.


Palmia Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluita, joihin kuuluvat muun muassa vartiointi- ja hälytyskeskuspalvelut sekä palo- ja turvatekniikan asennukset ja huollot.


Palmia Oy tuottaa turvallisuus-, siivous-, kiinteistö- sekä ravintola- ja ruokapalveluja yli tuhannessa kohteessa 15 paikkakunnalla Etelä-Suomessa.


Palmia Oy:n omistajuus vaihtui Helsingin kaupungilta saksalaiselle Mutares-sijoitusyhtiölle helmikuussa 2023.


www.palmia.fi

bottom of page