top of page

KOSKA KISSAT OVAT LIHANSYÖJIÄ -Valintoja auttaaksesi kissaasi elämään pitkän ja terveen elämän


#meatonlycatfood


Eniten terveyttä edistävät ruoka ja liikunta. Monet kissat valitsevat oikean liikuntatason, jos tarjoamme niille leluja sekä mahdollisuuden liikkumiseen. Ruoan suhteen kissat ovat enemmän riippuvaisia siitä, että omistaja tekee oikeat valinnat kulhoon laitettavista ruuista.


Monet omistajat ovat päättäneet ruokkia kissansa 100-prosenttisesti lihalla. He tietävät, että kissat ovat kehittyneet lihansyöjiksi ja niiden ruoansulatusjärjestelmä ei ole täysin kehittynyt sulattamaan mitään muuta ruokaa kuin lihaa. Ruoansulatuskanava on lyhyt suhteessa kehon kokoon ja optimoitu erottamaan kaikki tarvittavat ravintoaineet eläinkudoksesta. Ainoastaan lihan syöttäminen estää kissojen kehon ylikuormituksen tarpeettomilla hiilihydraateilla, jotka voivat aiheuttaa terveysongelmia.


Tehtyään valinnan syöttää ainoastaan lihaa, omistajan on seuraavaksi valittava, mitä lihaa syöttää. Useimmille meistä on nykyään mahdotonta ostaa lihaa, joka on yhtä tuoretta kuin kissan juuri tappama hiiri. Kuljetus teurastamolta lihakauppiaalle ja sieltä kotiin vie aikaa. Kaikista jäähdytys- ja puhtausponnisteluista huolimatta on aina olemassa riski, että jotkut bakteerit tai loiset jäävät jäljelle lihaan ja jopa lisääntyvät tappamisen ja lihan syömisen välillä. Eläinten raakaravinnoksi sertifioidun lihan on läpäistävä enemmän testejä kuin ihmisten ruoanlaittoon tarkoitetun lihan. Lihakaupassa myytävä liha ei ehkä ole paras lähde 100%:seen liharuokavalioon kissallesi. BARF-lihantoimittajan liha on läpäissyt oikeat testit, mutta shokkipakastusmenetelmästä huolimatta sitä ei ehkä ole täysin steriloitu.


3coty® ratkaisee nämä ongelmat käyttämällä vain EU-sertifioitua eläimille tarkoitettua lihaa sekä hellävaraista sterilointi- ja tuotantoprosessia, joka eliminoi kaikki taudinaiheuttajat. Yksityiskohtainen tutkimus kissan terveydestä ja mieltymyksistä on saanut heidät kehittämään erilaisia ruokia, joiden avulla omistajat voivat tehdä oikean ruokavalinnan jokaiselle kissalleen. 3coty®:n uusi Antarktinen krillivalikoima on täynnä merellisiä omega-rasvahappoja. Se täydentää valikoimaa, joka sisältää monoproteiiniruokia eliminaatioruokavalioihin, ruokia kissoille, joiden tarvitsee lihoa tai laihduttaa, ruokaa, joka auttaa kissoja selviytymään struviittikivistä, sekä levällä tehostettuja ruokia immuunijärjestelmän tehostamiseksi.


www.3coty.com


bottom of page