top of page

VUORSOLA OY HOITI KEMIN METSÄ GROUPIN TEHTAAN PÄÄLAITTEISTOJEN ERIKOISKULJETUKSET


Vuorsola Oy on pitkän linjan perheyritys, jota luotsaavat nykyisin kolme sisarusta. Vuosituhannen vaihteessa yritys päätti keskittyä erityisesti nosturi- ja erikoiskuljetusliiketoimintaan ja viime vuosina siitä on tullut luotettu hyvin haastavienkin projektien ammattilainen.


Vuorsola Oy:n toimitusjohtaja Mikko Vuorsola kuvailee, että yrityksen menestyksen takana on erityisesti ketteryys ja ratkaisuhakuisuus.


- Löydämme aina tapoja, joilla asioita voidaan tehdä asiakkaan kannalta edullisemmalla tavalla, tehokkaammin tai lyhyemmässä ajassa. Meidät tunnetaan myös siitä, että olemme valmiita menemään sinne, minne muut eivät pääse tai uskalla mennä, kuten todella haastavaan maastoon.


Kemin Metsä Groupin uuden biotuotetehtaan päälaitteistojen kuljettaminen on yksi yrityksen laajuudeltaan ja haastavuudeltaan merkittävimmistä toimeksiannoista. Kuljetettavien komponenttien valtava koko teki hankkeesta mielenkiintoisen.


- Kuljetusten suunnittelu aloitettiin huolintaliikkeen kanssa jo kolme vuotta sitten. Komponentit olivat mitoiltaan ja massoiltaan suurimpia, mitä on kuljetettu teitä pitkin Suomessa. Avaintekijänä meillä oli modulaarinen lavettijärjestelmä, jonka avulla voimme räätälöidä työssä vaadittavat lavetit. Järjestelmä on lähes rajaton siinä, miten sitä voidaan laajentaa tarpeen mukaan, Vuorsola kuvailee.


Tehtaan kuljetuksia on tehty huomattavan pitkän aikaa, viime syksystä lähtien ja suurella kalustomäärällä. Taukoa on tullut ainoastaan talvella veden jäätyessä, kun komponentteja ei voitu siirtää proomulla Ajoksen satamasta Kemin kaupungin rantaan.Onnistumissa oma henkilökunta suuressa roolissa

Metsä Groupin tehtaan kuljetukset ovat olleet Vuorsola Oy:lle jälleen merkittävä onnistuminen. Kaikki toimitukset on hoidettu ajallaan ja ilman vaurioita. Mikko Vuorsola näkeekin, että toimitusvarmuus on nykyään entistä tärkeämpää.


- Asiakkaiden täytyy voida luottaa, että se, joka on luvannut hoitaa, myös hoitaa.


Luotettavuuden edellytyksenä on hyvin toimiva organisaatio, jossa kaikki pelaavat tehokkaasti yhteen, ja joka pystyy reagoimaan nopeasti muutoksiin.


- Meillä on sekä kuljettajissa että johtoportaassa nuoria ihmisiä, jotka ovat kasvaneet meillä melkein kuin perheenjäseninä ja oppineet ajattelumallimme. Lisäksi olemme kouluttaneet yhtiön sisäisesti nuoria, jotka ovat hakeutuneet meille töihin. Lopputuloksena meillä on porukka, jossa on oikea asenne ja halu tehdä asiat hyvin. Tämä näkyy asiakastyytyväisyytenä, Vuorsola summaa.


https://vuorsola.fi/

bottom of page